Βουλή: Σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία - Σφοδρά «πυρά» από Γεννηματά (βίντεο)

Η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στην Βουλή για το κρίσιμο ζήτημα της πανδημίας δεν ακολούθησε όπως ήταν αναμενόμενο μια κοινή εθνική γραμμή με τους πρώτους να ακονίζουν τα μαχαίρια ενόψει της δύσκολης περιόδου που ακολουθεί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις «να σταθούν απέναντι στις μικρές μειοψηφίες ανορθολογισμού» με τις «ψεκασμένες θεωρίες» που καλούν τους πολίτες να αντισταθούν στην χρήση μάσκας. Τόνισε πως στον τομέα της οικονομίας παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις η Ελλάδα καταγράφει χαμηλότερη ύφεση από τον μέσο όρο της ευρωζώνης ενώ παρέπεμψε στην ομιλία που θα κάνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη για τα νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας και των εργαζόμενων που θα στοχεύουν κυρίως στις παραγωγικές επιχειρήσεις και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο pronews.gr

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV