Έντονη ήταν η αντίδραση του Νίκου Στραβελάκη στην ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου για τον Γιώργο Μαζωνάκη, λίγες μόλις ώρες μετά την κηδεία του τραγουδιστή.

Η Αφροδίτη Μάνου σχολίασε στα social media την παρουσία πλήθους κόσμου στην κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, ούτε που τον ήξερα – κι αυτόν και τη δουλειά του – αλλά το “λαϊκό προσκύνημα” στον νεκρό Μαζωνάκη, είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των ονείρων μιας γενιάς καλλιτεχνών, που αλλιώς τα φανταστήκαμε. Καληνύχτα σας…».

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αρκετοί χρήστες τη συνέκριναν με τη δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τον Γιώργο Μαζωνάκη «το τελευταίο λαϊκό είδωλο».

Το θέμα σχολίασε στην εκπομπή «10 Παντού» ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στην ανάρτηση της τραγουδίστριας.

Αφού διάβασε στον «αέρα» τόσο την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου όσο και την τοποθέτηση του Σταύρου Ξαρχάκου, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρώτη με εμφανή αγανάκτηση.

«Είδα τη νύχτα αυτή την ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου και δεν πίστευα στα μάτια μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, σε έντονο ύφος, πρόσθεσε: «Καληνύχτα, κυρία Αφροδίτη Μάνου! Ντροπή! Είναι η μέρα που ετάφη ο Γιώργος Μαζωνάκης, ντροπή! Ντροπή! Ντροπή!».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Νίκος Στραβελάκης τόνισε την ανάγκη σεβασμού απέναντι στον άνθρωπο που «έφυγε» από τη ζωή, λέγοντας: «Είναι νεκρός, είναι ντροπή! Λίγο σεβασμό στον νεκρό».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ