Πολυεθνική ομάδα του ΝΑΤΟ παρακολούθησε την Τακτική Αξιολόγηση των Ε/Π AH-64 Apache της 1ης ΤΑΞΑΣ

Πολυεθνική ομάδα του ΝΑΤΟ από την Διοίκηση Αεροπορίας (NATO AIRCOM) συμμετείχε για πρώτη φορά σε Τακτική Αξιολόγηση (TACEVAL) Μικτού Λόχου επιθετικών Ε/Π AH-64 Apache της 1ης ΤΑΞΑΣ στα μέσα Σεπτεμβρίου 2021.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μία πολυεθνική ομάδα του ΝΑΤΟ από τη Διοίκηση Αεροπορίας της Συμμαχίας, παρακολούθησε την Τακτική Αξιολόγηση (TACEVAL) Λόχου ΕΕ/Π APACHE AH-64 του Ελληνικού Στρατού  με έδρα το Στεφανοβικείο ( Ελλάδα).

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα του ΝΑΤΟ ενσωμάτωσε την παρακολούθηση αξιολόγησης Αεροπορίας  Στρατού προς υποστήριξη της εθνικής διαδικασίας πιστοποίησης. Αυτή η σημαντική ικανότητα αξιολογήθηκε και δοκιμάστηκε από μια εξαιρετικά προετοιμασμένη Ελληνική Ομάδα Αξιολόγησης και επαλήθευσε το επίπεδο ετοιμότητάς της, στα πλαίσια  προετοιμασίας και ετοιμότητας της Δύναμης Απόκρισης του ΝΑΤΟ (NATO Response Force).

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV