Σκόπια: Σε χάρτη Ευρωβουλευτών παρουσιάζονται ως... «Μακεδονία»

Τα αποτελέσματα της εθνοκτόνου συμφωνίας των Πρεσπών τα βλέπουμε ολοφάνερα πλέον καθώς το «Βόρεια Μακεδονία» που υποτίθεται θα ήταν η ονομασία του κράτους των Σκοπίων για κάθε χρήση, γίνεται σκέτο «Μακεδονία».

Ως «Μακεδονία» παρουσιάζει τα Σκόπια το επίσημο περιοδικό «EPFMA Bulletin» της Ένωσης Πρώην Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (FMA), που εκδίδεται με την υποστήριξη θεσμών της Ε.Ε. Το περιοδικό δημοσιεύει άρθρα και απόψεις πρώην Ευρωβουλευτών και μελών της FMA.

O επίμαχος χάρτης δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος (σελ. 10) και σ’ άρθρο του πρώην Ευρωβουλευτή του Ηνωμένου Βασιλείου John Howarth με τίτλο: «Η διεύρυνση των Δυτικών Βαλκανίων αποτελεί πλέον γεωπολιτική προτεραιότητα». Πρόκειται για γραφιστική απεικόνιση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων, που αγοράστηκε από τους υπεύθυνους της έκδοσης, από γνωστή πλατφόρμα διάθεσης φωτογραφιών, χαρτών κ.α.

«Συγχαρητήρια σε όσους υπέγραψαν και στήριξαν την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών! Ιδού τα αποτελέσματα, σε επίσημο περιοδικό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» σχολίασε στο Twitter η πρώην Ευρωβουλευτής της Κύπρου Ελένη Θεοχάρους, αναρτώντας σχετική φωτογραφία.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV