Στα ναυπηγεία της Naval Group ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος

Στα ναυπηγεία του ομίλου της Naval Group, όπου θα ναυπηγηθούν οι φρεγάτες FDI του Πολεμικού Ναυτικού βρέθηκε σήμερα Πέμπτη ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σε ανάρτησή του στο διαδίτκυο ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει:

«Μετά το τέλος της άτυπης συνάντησης υπουργών Άμυνας της Ε.Ε. επισκεφθήκαμε με την Γαλλίδα ομόλογό μου κ. Φλοράνς Παρλύ τα ναυπηγεία του Ομίλου Naval Group, όπου θα ναυπηγηθούν οι φρεγάτες FDI HN Belharra, τις οποίες θα προμηθευτεί το Πολεμικό Ναυτικό».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΥΕΘΑ βρέθηκε στη Βρέστη της Γαλλίας, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην άτυπη σύνοδο των υπουργών Άμυνας της ΕΕ.

Κατά την παρέμβασή του, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως η «Στρατηγική Πυξίδα» της Ένωσης αποτελεί το μέσο για τη δημιουργία κοινής στρατηγικής κουλτούρας καθώς και ότι η ΕΕ πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις προκλήσεις ασφαλείας και απειλές που αντιμετωπίζουν όλα τα κράτη – μέλη της.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV