Στο Ομάν σήμερα ο Ν.Δένδιας - Με ποιους θα συναντηθεί

​​​​​​​Κατά την επίσκεψη προγραμματίζεται η υπογραφή δύο Συμφωνιών

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο υπουργός Νίκος Δένδιας σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου επισκέπτεται το Ομάν, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον ομόλογό του Sayyid Badr bin Hamad bin Hamood AlΒusaidi.

O υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί επίσης με τον υπουργό του Βασιλικού Οίκου του Ομάν, Στρατηγό Sultan bin Mohammed Al Nuamani, καθώς και με τον πρόεδρο της Γενικής Αρχής Ειδικών Οικονομικών και Ελεύθερων Ζωνών Ali bin MasoudAl Sunaidy.

Οι συνομιλίες αναμένεται να επικεντρωθούν στην ενίσχυση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και στις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή, στην περιοχή του Κόλπου, καθώς και στην συνεργασία με το Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου.

Κατά την επίσκεψη προγραμματίζεται επίσης η υπογραφή των εξής δύο Συμφωνιών: Συμφωνία απαλλαγής θεωρήσεων για κατόχους διπλωματικών, υπηρεσιακών και ειδικών διαβατηρίων και Μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV