Φ.Γεννηματά: «Η ύφεση στην οικονομία διογκώνεται - H μικρομεσαία ελληνική επιχείρηση κινδυνεύει»

H πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά εξέφρασε για ακόμη μία φορά την ανάγκη για πρόγραμμα επιβίωσης της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Μετά την τηλεδιάσκεψη η κυρία Γεννηματά δήλωσε μεταξύ άλλων πως «ιδιαίτερα μετά το δεύτερο lockdown, η μικρομεσαία ελληνική επιχείρηση κινδυνεύει. Η ύφεση στην οικονομία διογκώνεται, η μείωση των εισοδημάτων μειώνει την κατανάλωση, πολλές επιχειρήσεις απειλούνται με λουκέτο».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα μέτρα που εξαγγέλλει είναι ανεπαρκή. Πρόσθεσε ότι ο νέος πτωχευτικός κώδικας που ψήφισε η ΝΔ, δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία, απειλεί με πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία τους, και μετατρέπει τους ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές.

Διαβάστε περισσότερα στο Pronews.gr

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV