Στη Δικαιοσύνη κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προσφεύγει ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά τα όσα είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού, σήμερα στη Βουλή.

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» μιλώντας για τις ακριβές τιμές του φ.α. και του πετρελαίου ρώτησε τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα  αναφορικά με το «λαθρεμπόριο πετρελαιοειδών που γίνεται στον Λακωνικό Κόλπο», ενώ αναφέρθηκε σε  συγκεκριμένους επιχειρηματίες-εφοπλιστές όπως «ο Γ.Αλαφούζος ή ο Ιωάννης Αγγελικούσης», που όπως είπε ο Κ.Βελόπουλος «ή όλοι αυτοί που κάνουν εμπόριο πετρελαιοειδών τους επιτρέπει η κυβέρνηση να κάνουν λαθρεμπόριο».

Στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος προέβη σε ψευδείς, συκοφαντικές και άκρως προσβλητικές σε βάρος μου δηλώσεις, ισχυριζόμενος ότι «εφοπλιστές, όπως ο κ. Αλαφούζος, κάνουν λαθρεμπόριο» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Βελόπουλος καταφέρεται εναντίον μου, διαδίδοντας ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, χωρίς φυσικά να παραθέτει κανένα απολύτως στοιχείο. Επειδή το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και επειδή προφανώς ο κ. Βελόπουλος εκλαμβάνει την ανεκτικότητά μου ως ευκαιρία για συνέχιση της σπίλωσης και της αήθους επίθεσης κατά του προσώπου μου, υπηρετώντας άγνωστους σε εμάς σκοπούς, προσφεύγω άμεσα στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των εννόμων συμφερόντων μου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ