Ν.Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες που ρίξαμε στην θάλασσα θέλουν πάλι να βγουν στις ακτές μας»

Ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων σε παραλήρημα

Σε νέες πολεμικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο κυβερνητικός εταίρος του Ρ.Τ.Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σε ομιλία του στo συνέδριο της νεολαίας του κόμματος.

Όπως είπε: «Αυτούς τους οποίους στον εθνικοαπελευθερωτικό μας αγώνα τους ρίξαμε στη θάλασσα, για μία ακόμη φορά επιδιώκουν και  έχουν στόχο πάλι να βγουν στις ακτές μας».

Ο Μπαχτσελί ως κυβερνητικός εταίρος συμμετέχει στην χάραξη της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής και οι δηλώσεις του δεν μπορούν να ληφθούν ως γραφικές. Ο Μπαχτσελί ως πρόεδρος του MHP είναι ταυτόχρονα και ο επικεφαλής των Γκρίζων Λύκων.

Το MHP είναι το πολιτικό σκέλος των Γκρίζων Λύκων όπως κάποτε ήταν και το Σιν Φέιν για τον ΙΡΑ στην βόρειο Ιρλανδία και το Έρι Μπατασούνα για την ΕΤΑ στη χώρα των Βάσκων.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV