Νέα ένταση στη Συρία: Ρώσοι στρατιώτες περικύκλωσαν αμερικανική περίπολο! (βίντεο)

Σοβαρό συμβάν στη Συρία μετά την επίθεση που σημειώθηκε κατά ρωσικού στρατιωτικού οχήματος και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Ρώσου στρατιώτη, αλλά και τον τραυματισμό άλλων τριών. 

Η Ρωσία απάντησε βομβαρδίζοντας θέσεις μισθοφόρων της Άγκυρας, νότια του Ιντλίμπ, ενώ έχουμε και ένα ακόμη σοβαρό συμβάν. 

Συγκεκριμένα, ρωσική περίπολος εγκλώβισέ Αμερικανούς στρατιώτες που περιπολούσαν επίσης με θωρακισμένα οχήματα στην περιοχή, και ακολούθησαν προκλήσεις εκατέρωθεν με τους Ρώσους στρατιώτες να επιτίθενται λεκτικά στους Αμερικανούς.

Την ίδια στιγμή, προβλήθηκε ουρά χιλιομέτρων στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο, καθώς οι Ρώσοι δεν αφήνουν τους Αμερικανούς να συνεχίσουν την περιπολία!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αμερικανική περίπολος αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει μετά από τις απαραίτητες διαβουλεύσεις. Η οργή των Ρώσων μετά το τρομοκρατικό χτύπημα είναι μεγάλη και η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, διότι στην συγκεκριμένη περιοχή στο Ιντλίμπ, υπάρχουν δυνάμεις όλων των εμπλεκομένων. Συρία, Ρωσία, ΗΠΑ, Τουρκία, ισλαμιστές τρομοκράτες και Κούρδοι μαχητές.

Δείτε το βίντεο με το συμβάν:

🚨 🇸🇾🇺🇲🇷🇺| Traffic came to a halt yesterday on a road in Northern #Syria after Russians surrounded a US Military convoy, and began harassing and verbally abusing American soldiers. pic.twitter.com/urTRmFG1zS

— Terror Alarm (@terror_alarm) June 10, 2021

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV