Τουρκικό αεροσκάφος CN-235 πετά μετά Χίου και Τσεσμέ (βίντεο)

Όταν ακούμε περί Παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου από τα Αεροσκαφών του Τουρκικού  Ναυτικού

Είναι αλήθεια ότι τα τουρκικά αεροσκάφη ΑΦΝΣ «οργώνουν» κυριολεκτικά το Αιγαίο φτάνοντας μέχρι το κεντρικό. Συνήθως πετούν στον «διεθνή» εναέριο χώρο, αλλά πραγματοποιούν ταυτόχρονα και δεκάδες παραβιάσεις πετώντας κατά το δοκούν στον Εθνικό Εναέριο Χώρο.

Τα τουρκικά αεροσκάφη είναι πολλές φορές  ορατά και δια γυμνού οφθαλμού και είναι εύκολο να εγκλωβιστούν από οποιοδήποτε αντιαεροπορικό όπλο των νησιών ακόμη και των παλαιοτέρων

Επίσης καλό θα είναι να γνωρίζουμε οτι αυτά τα Κατασκοπευτικά μπορούν να πραγματοποιούν άφεση τορπιλών και να προσβάλλουν ελληνικά υποβρύχια.

Στο παρακάτω  βίντεο καταγράφεται στις 3 Ιουνίου η πτήση ενός Αεροσκάφους CN-235 που ίπταται σε χαμηλό ύψος μεταξύ των Στενών της ν.Χίου και Τσεσμέ.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV