Νέο ελληνικό εξοπλιστικό πρόγραμμα: Συζήτηση «εφ'όλης της ύλης» του Κ.Γρίβα με τον Τ.Γκουριώτη

Δείτε στο ALERT TV (πλατφόρμα Digea) και στο PRONEWS TV (στο κανάλι του youtube) στις 21.00, την εκπομπή PRONEWS του Τάσου Γκουριώτη με καλεσμένο τον καθηγητή Γεωπολιτικής και Στρατιωτικής Τεχνολογίας της Σχολής Ευελπίδων, Κώστα Γρίβα.

Για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη συζήτηση για το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας όπως έχει εξαγγελθεί από το πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την γεωστρατηγική κατάσταση, όπως διαμορφώνεται στην περιφέρεια της Ελλάδας από την Λιβύη, μέχρι τον πόλεμο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και την τύχη του κουρδικού αγώνα.

Η συζήτηση απλώνεται στους τουρκικούς εξοπλισμούς, τις διαθέσιμες επιλογές όπλων για την Ελλάδα ως πολλαπλασιαστών ισχύος -πέρα από τις συνήθεις αγορές όπλων των ΗΠΑ και της Ε.Ε.-, την πιθανότητα αντί για φρεγάτες με πυραύλους cruise, όπως oι γαλλικές [email protected], να προμηθευτούμε τελικά φρεγάτες παρακτίου αμύνης σαν τις αμερικανικές MMCS κλπ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZYGswGhOWoo

 

Google news logo Ακολουθήστε μας στο Google News Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV