Τρομερή επιτυχία είχε η διεθνής έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA 2021, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η διοργανώτρια αρχή ως προς την διεξαγωγή της, «έπεσαν οι υπογραφές» σε στρατηγικές συμφωνίες μεταξύ 315 αμυντικών βιομηχανιών και 22 χωρών.

Οι αριθμοί  αποδεικνύουν και δείχνουν με τον πιο εμφανή τρόπο, την σημασία που είχε η έκθεση για την εγχώρια και διεθνή αμυντική βιομηχανία ,ενώ γνωστοποιείται ότι η επόμενη DEFEA έχει προγραμματιστεί για τις 21 – 23 Μαΐου 2023, με την προοπτική να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη  επιτυχία.

Η διεθνής έκθεση για την αμυντική βιομηχανία DEFEA – Defence Exhibition Athens 2021, φιλοξενήθηκε στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo από 13 – 15 Ιουλίου 2021 και όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του κέντρου, Μαρίνος Μαρίνος, «η έκθεση DEFEA διοργανώθηκε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συγκυρίες και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες προκλήσεις που έφερε η πανδημία. Εντούτοις, η διοργανώτρια εταιρία ΡΟΤΑ κατάφερε να πραγματοποιήσει με απόλυτη ασφάλεια ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή εκθεσιακά γεγονότα.

Παρά τα αυστηρά πλαίσια πραγματοποίησης της έκθεσης, οι διοργανωτές ακολούθησαν  πρότυπα και πρακτικές διεθνών διοργανώσεων με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και εντυπωσιακό επιχειρηματικό αποτύπωμα. Το Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo ανοίγει επίσημα τις πύλες του για την φιλοξενία των επόμενων εκθέσεων από την 1η Σεπτεμβρίου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ