Εξουσιοδοτημένο κέντρο συντήρησης της Airbus Helicopters η ΕΑΒ

Συμφωνία  έκλεισε η ΕΑΒ με την εταιρεία Airbus που έχει ως σημείο αναφοράς τα ελικόπτερα τύπου Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, τα ελικόπτερα τύπου NH-90 του Στρατού Ξηράς και τα ελικόπτερα τύπου Dauphin του Λιμενικού Σώματος.

Όπως έγινε γνωστό, στελέχη των δύο πλευρών συναντήθηκαν και συζήτησαν στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA 2021, που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo στα Σπάτα, με αποτέλεσμα να έρθουν σε συμφωνία για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας.

Με την συμφωνία η EAB προσβλέπει στην ανάδειξή της σε εξουσιοδοτημένο κέντρο συντήρησης της Airbus Helicopters εμπλουτίζοντας σημαντικά την τεχνογνωσία της.

Τα οφέλη και για τις δύο εταιρείες είναι μεγάλα καθώς αυτή η συνεργασία θα επεκτείνει τη δυνατότητα διείσδυσής τους στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά, επισημαίνεται περαιτέρω στην ανακοίνωση της ΕΑΒ.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV