Εντυπωσιάζουν τα ΤΟΜΑ νέας γενιάς που σχεδιάστηκαν για το πεδίο μάχης του μέλλοντος (βίντεο)

Τα ΤΟΜΑ νέας γενιάς παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία Raytheon με στόχο να αντικαταστήσει και να αποχαιρετήσει μια για πάντα το όχημα Bradley Fighting.

Από υπερηχητικούς πυραύλους έως μαχητικά πέμπτης γενιάς έως προηγμένα τυφέκια, ο στρατός των ΗΠΑ εκσυγχρονίζεται γρήγορα λόγω των επιθετικών πολιτικών χρηματοδότησης του Προέδρου Τραμπ.

Τώρα το Πεντάγωνο θα μπορούσε να επιλέξει το όχημα Lynthe Infantry Fighting Vehicle της Raytheon Technologies / American Rheinmetall Vehicles, για να αντικαταστήσει το γερασμένο Bradley Fighting Vehicle, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1981.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί της εταιρείας : «σχεδιάστηκε ειδικά για το πεδίο μάχης του μέλλοντος».

"Το όχημα θα είναι γρηγορότερο, πιο έξυπνο, πιο ευέλικτο και πιο βιώσιμο από το όχημα Bradley Fighting Vehicle με το οποίο συνεργάστηκα", δήλωσε ο Pat McCormack, πρώην αξιωματικός του Bradley για το στρατό και τώρα υπάλληλος στη Raytheon.

Το Lynx περιλαμβάνει μια αόρατη ασπίδα πυραύλων γύρω από το όχημα που καταστρέφει όλες τις απειλές.

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV