THEON SENSORS: Εντυπωσιακή και επιβλητική παρουσία σε εκθέσεις σε Βραζιλία, Κολομβία και Αίγυπτο

THEON SENSORS και SCYTALYS στις διεθνείς εκθέσεις αμυντικού υλικού

Δραστική υπήρξε η συμμετοχή τόσο της THEON SENSORS, όσο και της SCYTALYS, εταιρίες-μέλη του EFA GROUP, στις διεθνείς εκθέσεις αμυντικού υλικού που πραγματοποιήθηκαν στην Κολομβία, τη Βραζιλία και την Αίγυπτο, παρουσιάζοντας καινοτόμα συστήματα νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης, αλλά και συστήματα διαλειτουργικότητας που κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης. Συγκεκριμένα:

Στην Κολομβία, μεγάλο και έμπρακτο ενδιαφέρον για τα συστήματα νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης της THEON SENSORS και τα συστήματα διαλειτουργικότητας και διασύνδεσης δεδομένων της SCYTALYS επέδειξαν οι κρατικές αρχές της Κολομβίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Αμερικής, στη Διεθνή Έκθεση Expodefensa, στην Μπογκοτά της Κολομβίας (29/11 – 1/12/2021).

 O Προέδρος της Κολομβίας με τον Κρ.Χατζημηνά στα περίπτερα ΤΗΕΟΝ και SCYTALYS στην EXPODEFENSA Κολομβίας

Να σημειωθεί ότι στην  έκθεση, η THEON SENSORS και η SCYTALYS υπήρξαν οι μοναδικές ελληνικές εταιρίες που συμμετείχαν εκθέτοντας τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα τους, προωθώντας ταυτόχρονα την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία και Μηχανική.

Η παρουσία των εταιριών του Ομίλου EFA GROUP στην Έκθεση επισφραγίσθηκε με την επίσκεψη του Προέδρου της Κολομβίας, Ιβάν Ντούκε, ο οποίος τίμησε την Ελλάδα και τις εταιρίες του Ομίλου, μιλώντας μάλιστα ελληνικά.

Στη Βραζιλία, όντας ο πιο σημαντικός προμηθευτής συστημάτων νυκτερινής όρασης για τον Στρατό της Βραζιλίας, την Ομοσπονδιακή Αστυνομία, καθώς και τη Στρατιωτική Αστυνομία της χώρας κατά τα τελευταία έτη, και έχοντας αποσπάσει σημαντικές συμβάσεις προμήθειας ανάλογων υλικών, η ΤΗΕΟΝ SENSORS συμμετείχε στην έκθεση Mostra BID στην Μπραζίλια της Βραζιλίας (7/12-9/12/2021), μαζί με τον στρατηγικό της συνεργάτη στη χώρα, SAFRAN Electronics and Defense.

Ο γραμματέας Αμυντικών Προϊόντων του Υπ.Άμυνας της Βραζιλίας, Marcos Degaut, σε επίσκεψη στο περίπτερο ΤΗΕΟΝ στη Βραζιλία

Στην Έκθεση παρουσιάστηκαν τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα της για τους τοπικούς τελικούς χρήστες, οι οποίοι τείνουν να εξελιχθούν εκ των σημαντικότερων πελατών της εταιρίας στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε συμβολική παράδοση συστήματος νυχτερινής όρασης NYX στον Γραμματέα Ενοποιημένων Επιχειρήσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Βραζιλίας, κ. Alfredo Carrijo, για την προμήθεια σημαντικού αριθμού δίκυαλων νυχτερινής όρασης προς τις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας της χώρας.

Στην Αίγυπτο, μεγάλη ήταν η προσέλευση στα περίπτερα της ΤΗΕΟΝ SENSORS και SCYTALYS στη διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού EDEX 2021 (Egypt Defense Expo) που διεξήχθη στο Κάιρο, από τις 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2021, με το ενδιαφέρον του Αιγυπτιακού Στρατού και άλλων ξένων αντιπροσωπειών να επικεντρώνεται μεταξύ άλλων στα θερμικά προϊόντα της ΤΗΕΟΝ SENSORS και στις δυνατότητες των διαλειτουργικών συστημάτων C2 της SCYTALYS.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έδωσε το «παρών» στην Έκθεση της Αιγύπτου με τη συμμετοχή συνολικά πέντε εταιριών αμυντικού υλικού από τον κρατικό και ιδιωτικό τομέα, ενώ δυναμική παρουσία είχε και η Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α.), η οποία παρείχε μεταξύ άλλων και υποστήριξη στις Ελληνικές εταιρίες.

O κ. Βασίλης Σαββαΐδης, Διευθύνων Σύμβουλος της THEON SENSORS, σημείωσε:

«Η συμμετοχή μας σε πολλαπλές Διεθνείς Εκθέσεις αμυντικού υλικού ανά τον κόσμο, και συχνά την ίδια χρονική περίοδο, αποτελεί απόρροια της στρατηγικής επιλογής για εξωστρέφεια του Ομίλου, αλλά και των δημιουργικών επαφών που έχουμε αναπτύξει με τον κόσμο των εκθέσεων, τις επίσημες αποστολές, τους στρατιωτικούς, τους προμηθευτές, τους πελάτες μας. Καταφέρνουμε να παρουσιάζουμε πάντα το καλύτερο δυνατόν προϊόν, γιατί το εξελίσσουμε, καθώς αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και συνεχώς το προσαρμόζουμε στα Τμήματα Έρευνας-Ανάπτυξης και Παραγωγής των Εταιριών μας».

O Όμιλος EFA GROUP δραστηριοποιείται στην αγορά της αεροδιαστημικής, άμυνας και ασφάλειας και έχει εδραιωθεί σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως.

Απασχολεί πάνω από 300 άτομα προσωπικό, ως επί το πλείστον Έλληνες επιστήμονες και μηχανικούς. Στον όμιλο ανήκουν η EFA VENTURES (Διεθνής Πάροχος Βιομηχανικών Συνεργασιών και Συναφών Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών), η ΤΗΕΟΝ SENSORS (Συστήματα Νυχτερινής Όρασης και Θερμικής Απεικόνισης), η SCYTALYS (Συστήματα Τακτικής Διοίκησης, Ελέγχου, Επικοινωνιών, Ζεύξης Δεδομένων, Εξομοίωσης, Λύσεις Διαλειτουργικότητας) και η ES SYSTEMS (Ολοκληρωμένα Συστήματα Αισθητήρων με τεχνολογία MEMS και Λύσεις IoT).

Πρόσφατα ο Όμιλος EFA GROUP προχώρησε σε στρατηγικές συνεργασίες και επενδύσεις με τις εταιρίες DEFENDER (Πανοραμικές Κάμερες και Συστήματα Ανάλυσης και Επεξεργασίας Εικόνας), και τις ελληνικές εταιρίες UCANDRONE (UAS για την άμυνα, ασφάλεια και εμπορικές εφαρμογές), G.A. AVIATION SERVICES (υπηρεσίες MRO και αναβαθμίσεις ιπτάμενων μέσων) και AETHER AERONAUTICS (Target Drones, Ελαφρά Αεροσκάφη, Πτητικές Δοκιμές). Οι δραστηριότητες του EFA GROUP ενισχύονται από την epicos.com, τη μοναδική διεθνώς Β2Β διαδικτυακή πύλη για τον χώρο της Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Νέων Τεχνολογιών (ADHT).

Επίσκεψη των κ Χαρδαλιά και Αλεξόπουλου στα περίπτερο ΤΗΕΟΝ SENSORS και SCYTALYS στην EDEX Αιγύπτου 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV