Ο ΟΗΕ υποβάθμισε σε «κοινότητα» την Κυπριακή Δημοκρατία

Αίσθηση και οργή προκάλεσε, η δήλωση της Ειδική Αντιπροσώπου του ΓΓ των ΗΕ Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, η οποία αναφερόμενη στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη στην Κύπρο την Δευτέρα στις 5 Ιουλίου, χαρακτήρισε και υποβάθμισε την Κυπριακή Δημοκρατία, σε ελληνοκυπριακή κοινότητα. 

Την ώρα που στην Ελλάδα “βομβαρδιζόμαστε” από ειδήσεις που κάνουν λόγο για “ομοβροντίες κατά Τουρκίας και Ερντογάν” και άλλα σχετικά, ο ΟΗΕ “εξαφανίζει” την Κυπριακή Δημοκρατία και μιλά για ελληνοκυπριακή κοινότητα! Το μήνυμα αξιωματούχου της στο twitter συνοδεύεται από φωτογραφία με τον ιδιώτη Τατάρ, τον οποίο χαρακτηρίζει ηγέτη της τουρκιοκυπριακής κοινότητας και προσθέτει ότι η κυρία Ελίζαμπεθ Σπέχαρ “συναντήθηκε επίσης με τον ηγέτη της ελληνοκυπριακής κοινότητας”! 

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV