Έβρος: Καταρρέει το σύστημα ασφάλειας - Εκατοντάδες οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι που περνούν το ποτάμι

Θωρακισμένος ο Έβρος: Δεν περνά ούτε κουνούπι - Περνούν μόνο οι αλλοδαποί

Τραγική η εικόνα της «ασφάλειας» στον Έβρο. Καθημερινά δεκάδες αλλοδαποί σαν σε εκδρομή εισβάλλουν στην Ελλάδα γελοιοποιώντας τις «Αρχές ασφαλείας», την Ελλάδα την ίδια.

Οι εκδρομείς-εισβολείς μουσουλμάνοι στο σύνολό τους απλώς περνούν σε χαλαρούς ρυθμούς το ποτάμι και στη συνέχεια  κατευθυνόμενοι αρχικά στη Θεσσαλονίκης και από εκεί σε Αττική (κυρίως) για μόνιμη εγκατάσταση.

Την ίδια ώρα «επαγρυπνούσες» «Αρχές» σταματούν στα αεροδρόμια τους αλλοδαπούς που έχουν εισβάλλει στην χώρα για να μην διαφύγουν στο εξωτερικό.

Σε μια Ελλάδα η οποία καταρρέει οικονομικά εξαιτίας της κρίσης στην ενέργεια για να είναι με «την σωστή πλευρά της ιστορίας» και δημογραφικά είναι μάταιο πλέον να συζητάμε για βελτίωση ή όχι της κατάστασης. Η ζημιά που έχει προκληθεί  πλέον ανεπανόρθωτη και είναι μη αναστρέψιμη.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV