Στις ειδήσεις που διέδιδε το Κίεβο, περί σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο Ραμζάν Καντίροφ, απάντησε ο ηγέτης της Τσετσενίας με ένα βίντεο. 

Ο κατακτητής της Μαριούπολης, ο οποίος έχει συνδράμει πολύ στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανίας, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να περπατά αμέριμνος στους δρόμους της Μόσχας.

Να θυμίσουμε ότι οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν διαδώσει τις τελευταίες ώρες ότι ο Ρ.Καντίροφ έχει πέσει σε κώμα, ενώ λογαριασμοί στο διαδίκτυο ισχυρίζονται σήμερα (Κυριακή) το πρωί ότι έχει πεθάνει.

Ωστόσο, όπως λέει και ο ίδιος στο βίντεο που δημοσίευσε την Κυριακή είναι ολοζώντανος και έτοιμος να πολεμήσει τους Ουκρανούς, μέχρι να απελευθερωθεί και το τελευταίο ρωσικό χωριό που ελέγχεται αυτή τη στιγμή από τις δυνάμεις του Κιέβου.

«Συμβουλεύω θερμά όλους τους  που δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα στο Διαδίκτυο, να κάνουν μια βόλτα στον καθαρό αέρα, για να οργανώσουν τις σκέψεις τους. Η βροχή είναι θαυμάσια αναζωογονητική», είπε μεταξύ των άλλων ο Τσετσένος ηγέτης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ