Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, αποκάλυψε ότι το ΝΑΤΟ ήδη έχει στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στην Ουκρανία αλλά σκοτώνονται από τις ρωσικές δυνάμεις λέγοντας: «Στρατιώτες του ΝΑΤΟ βρίσκονται ήδη στην Ουκρανία κι εμείς τους εξοντώνουμε».

Συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε:

«Στρατιώτες του ΝΑΤΟ βρίσκονται στην Ουκρανία. Το γνωρίζουμε. Μιλάνε γαλλικά και αγγλικά το γνωρίζουμε. Δεν υπάρχει τίποτα το καλό σ αυτό. Πρώτα απ’ όλα για τους ίδιους γιατί σκοτώνονται κατά μεγάλο αριθμό.

Κι αν κάποιος θέλει να καλύψει τα εσωτερικά θέματα της χώρας του (προβλήματα, φωτογραφίζει τον Μακρόν) με μια επιθετική ρητορική, είναι μια πρακτική αρκετά γνωστή που ευρέως χρησιμοποιείται πολύ.

Θα μ’ άρεσε η Γαλλία να μην παίζει αυτό το ρόλο που το μόνο που κάνει είναι να επιδεινώνει τη σύγκρουση, αλλά να κάνει ενέργειες για ειρηνικές λύσεις. Η Γαλλία θα μπορούσε να παίξει αυτό το ρόλο αλλά τίποτα για την ώρα δεν έχει χαθεί».

Ο Γάλλος πρόεδρος «απειλεί» όχι μόνο ότι θα στείλει στρατό στην Ουκρανία, αλλά ότι θα κάνει και χρήση πυρηνικών όπλων έστω και αν αυτό σημαίνει ότι Γαλλία θα εξαερωθεί σε λιγότερο από 5′!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ