Ένοπλες μουσουλμανικές περίπολοι στους δρόμους του Λέστερ στην Βρετανία αναζητούν ινδουιστές!

Οι βρετανικοί δρόμοι θυμίζουν πλέον εμπόλεμη ζώνη

Απίστευτες καταστάσεις έχει δημιουργήσει η πολυπολιτισμικότητα στη Βρετανία όπου ομάδες ενόπλων μουσουλμάνων πραγματοποιούν ένοπλες περιπολίες στους δρόμους του Λέστερ όπου συγκρούονται με τους ινδουιστές, δηλαδή με λίγα λόγια τους Ινδούς!

Κι όλα αυτά στην «καρδιά» της Βρετανίας που έχει αρχίσει να θυμίζει την μεταπολεμική Βρετανία όταν από την φτώχεια και από την ανεργία που μάστιζε τους βετεράνους του Β’ ΠΠ είχαν δημιουργηθεί μεγάλες ένοπλες συμμορίες (οι συμμορίες πάντα στρατολογούν ως μέλη τους βετεράνους πολέμων).

Αυτή την στιγμή το Ηνωμένο Βασίλειο ζει καταστάσεις «Pinky Blinders» με την διαφορά ότι προκαλούνται από αλλοδαπούς και όχι από τους γηγενείς.

Aν αναλογιστεί κανείς ότι σύντομα θα υπάρξει και πρόβλημα διαβίωσης λόγω της ακρίβειας και του πληθωρισμού, τότε γίνεται αντιληπτό ότι η Βρετανία θα έχει έναν πολύ δύσκολο χειμώνα.

Οι ινδουιστές κατηγορούν τους μουσουλμάνους ότι κατέστρεψαν προ ημερών ένα ινδουιστικό θρησκευτικό χώρο.

Το ζήτημα είναι ότι και οι ινδουιστές-Ινδοί δεν είναι «άγγελοι του Τσάρλι» και απαντούν με την ίδια ισχύ στην βία της μουσουλμανικής πλευράς (ή προκαλούν και πρώτοι).

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο από δημόσια συγκέντρωσή τους τον Απρίλιο του 2022 όπου κραδαίνουν σπαθιά!
 

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV