Ουκρανή βουλευτής επιτίθεται στην Ελλάδα: «Κάνετε business με τη Ρωσία»

Στο στόχαστρο των Ουκρανών μπαίνει η Ελλάδα και κυρίως η ελληνική ναυτιλία, με την Ουκρανή βουλευτής του κόμματος Holos, Λέσια Βασιλένκο, να υποστηρίζει ότι η διαφωνία της χώρας μας με το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο αποδυναμώνει το 6ο πακέτο κυρώσεων από την ΕΕ.

«Ενώ η ελληνική κοινότητα υποφέρει στη Μαριούπολη από τις ρωσικές βόμβες, η Ελλάδα συνεχίζει να κάνει business ως συνήθως με τη Ρωσία. 

Η ελληνική κυβέρνηση διαμαρτύρεται για την απαγόρευση μεταφοράς ρωσικού πετρελαίου, αποδυναμώνοντας σαφώς το 6ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ. Αλήθεια, Ελλάδα;».

Να σημειώσουμε ότι η Λ.Βασιλένκο είναι γνωστή για τις συκοφαντικές της αναρτήσεις, αφού έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει γυναίκα που βασανίστηκε και δολοφονήθηκε από τους Αζόφ στη Μαριούπολη ως «θύμα των Ρώσων»…

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV