Θετικός στον κορωνοϊό ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγός Μαρκ Μάιλι

Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, στρατηγός Μαρκ Μάιλι, διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 χθες Κυριακή, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του. Εμφανίζει πολύ ήπια συμπτώματα και μπορεί να εκτελεί όλα τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες μέρες του χρόνου και ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ,  Λόιντ Όστιν, είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, αλλά επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στα καθηκοντά του καθώς ανάρρωσε.

Καθώς, η παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού κλιμακώνει την αύξηση των κρουσμάτων, οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα, ότι θα αυξήσουν τα περιοριστικά μέτρα στο Πεντάγωνο.

Μεταξύ των περιορισμών αυτών, είναι η απαίτηση για τους περισσότερους εργαζόμενους να εργάζονται από απόσταση, αλλά και ο περιορισμός του αριθμού των επίσημων επισκεπτών.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV