Ένοπλες συγκρούσεις στην Τρίπολη της Λιβύης

Ένοπλες συγκρούσεις σημειώθηκαν κοντά στην πλατεία Μαρτύρων της πρωτεύουσας της Λιβύης, Τρίπολη, καθώς οι εντάσεις αυξάνονται με την πολιτική κρίση που βιώνει η χώρα μετά την αναβολή των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών, σημειώνει η ‘Al-Arabiya/Al-Hadath’.

Η αραβική πηγή επιβεβαίωσε ότι ορισμένοι δρόμοι που οδηγούν στην πλατεία Μαρτύρων έκλεισαν, εν μέσω κατάστασης πανικού μεταξύ των πολιτών.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Αμπντέλ Μονέιμ αλ Αράμπι, επιβεβαίωσε ότι ένας ένοπλος άνδρας από τις αντιμαχόμενες ομάδες τραυματίστηκε από τις συγκρούσεις, αναφέροντας ότι δεν υπήρξαν θύματα μεταξύ των αμάχων ή υλικές ζημιές. .

Δήλωσε ότι οι αντίπαλες ομάδες δεν σχετίζονται με το υπουργείο Εσωτερικών και ότι η περαιτέρω σύγκρουση αποκλείστηκε, επισημαίνοντας ότι αυξήθηκαν οι περιπολίες του υπουργείου Εσωτερικών στο κέντρο της πρωτεύουσας για τη επιτήρηση της ασφάλειας.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV