Η Οκλαχόμα μήνυσε την κυβέρνηση Μπάιντεν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό της Εθνικής Φρουράς

Η πολιτεία της Οκλαχόμα κατέθεσε αγωγή κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν για να σταματήσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της COVID-19 για την Εθνική Φρουρά, ανακοίνωσε αργά την Πέμπτη το γραφείο του κυβερνήτη Κέβιν Στιτ.

Η κίνηση είναι η πιο πρόσφατη στην αντιπαράθεση μεταξύ του Ρεπουμπλικανού κυβερνήτη και του Πενταγώνου, αφού ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν ειπε ότι τα μη εμβολιασμένα στελέχη, μπορεί να σταματήσουν να πληρώνονται και ουσιαστικά η καριέρα τους θα τερματιστεί.

Η Πέμπτη ήταν επίσης η προθεσμία για τον πλήρη εμβολιασμό της Αεροπορικής Εθνοφρουράς κατά της COVID-19. Περίπου το 11%, δηλαδή 200 στελέχη στην Οκλαχόμα δεν είναι εμβολιασμένοι, 16 από τους οποίους συμμετεχουν ανώνυμα στην αγωγή κατά της κυβερνήσεως.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV