Νέα ένταση ανάμεσα σε Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν - Νεκρός ένας Αρμένιος στρατιώτης

Ακόμη μία στιγμή έντασης υπήρξε ανάμεσα σε Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν, με το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας να ανακοινώνει τον θάνατο ενός στρατιώτη.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας, άνδρες του Αζερμπαϊτζάν άνοιξαν πυρ εναντίον θέσεων του αρμενικού στρατού στην περιοχή Αραράτ, στα σύνορα. Με το υπουργείο να προσθέτει πως ο στρατιώτης «τραυματίστηκε θανάσιμα» και την Αρμενία να καταδικάζει τις ενέργειες των Αζέρων και να δηλώνει πως «δεν θα μείνουν ατιμώρητες».

Το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν διέψευσε αμέσως το περιστατικό, δηλώνοντας πως οι στρατιώτες του δεν άνοιξαν πυρ. «Οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για τον θάνατο ενός Αρμένιου στρατιώτη από πυρά Αζέρου ελεύθερου σκοπευτή (…) είναι λανθασμένες», διευκρίνισε χαρακτηριστικά.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV