Ένταση στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου: Αναφορές για εκρήξεις

Τις προηγούμενες μέρες οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι εκτοξεύτηκαν τρεις ρουκέτες από το Λίβανο στο Ισραήλ, αλλά η επίθεση δεν προκάλεσε ζημιές ή απώλειες.

Εκρήξεις και σειρήνες πολέμου ακούγονται τα τελευταία λεπτά στα σύνορα ανάμεσα στο Ισραήλ και τον Λίβανο σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα ισραηλινών μέσων ενημέρωσης.

Λίγο μετά την εμφάνιση των δημοσιευμάτων ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι οι σειρήνες έχουν ενεργοποιηθεί στην περιοχή Μισγκάβ Αμ η οποία και εντοπίζεται στα βόρεια της χώρας.

Παράλληλα με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν καταγράφηκαν ζημιές ή θύματα σε ισραηλινό έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω της στρατιωτικής κλιμάκωσης ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) είχαν ανακοινώσει τις προηγούμενες μέρες ότι είχαν εκτοξευθεί τρεις ρουκέτες από τον Λίβανο χωρίς ωστόσο η επίθεση να προκαλέσει ζημιές ή ανθρώπινες απώλειες.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV