ΗΑΕ σε Χαμάς: «Σταματήστε τις επιθέσεις με ρουκέτες αλλιώς σταματάμε τις επενδύσεις στην Γάζα»

Τα ΗΑΕ πήραν θέση υπέρ του Ισραήλ στην σύγκρουση με τους Παλαιστινίους. Όπως έγινε γνωστό το Άμπου Ντάμπι απείλησε τη Χαμάς ότι εάν δεν  σταματήσει αμέσως τις επιθέσεις με ρουκέτες κατά του Ισραήλ τότε θα παγώσει όλο το επενδυτικό πρόγραμμα για την Λωρίδα της Γάζας.

"Είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να προωθήσουμε έργα πολιτικών υποδομών στη Γάζα σε συνεργασία με την Παλαιστινιακή Αρχή  και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ αλλά η βασική προϋπόθεση που θέτουμε είναι η ηρεμία.

Εάν η Χαμάς δεν είναι έτοιμη να βοηθήσει σε κάτι τέτοιο καταδικάζει τους κατοίκους της Γάζας σε ακόμη μεγαλύτερα μαρτύρια.

Οι ηγέτες της Χαμάς θα πρέπει να καταλάβουν ότι με την τακτική του αυτή κτυπούν πρώτα και κύρια τους κατοίκους της Γάζα", ανέφερε υψηλά ιστάμενος αξιωματούχος των ΗΑΕ στην ισραηλινή έκδοση Globes.

 

https://twitter.com/Natsecjeff/status/1393632034984243202

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV