Αναστάτωση προκλήθηκε στην Τουρκία όταν ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία με αποτέλεσμα το «KANAL 7» να διακόψει τη ζωντανή ροή του.

«Ω, Θεέ μου», ήταν τα λόγια κάποιου την ώρα που η συνέντευξη στο προεδρικό Μέγαρο βρισκόταν ακόμα αέρα, με τον δημοσιογράφο που συντόνιζε εκείνη την ώρα την συζήτηση να ζητά εσπευσμένα από το κοντρόλ να ρίξουν διαφημίσεις.

Σημειώνεται ότι κατά καιρούς κυκλοφορούν φήμες στα social media και στον ξένο Τύπο για την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο τόσο ο ίδιος, όσο και εκπρόσωποί του τις διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Η στιγμή που διακόπτεται εκτάκτως η συνέντευξη του Ερντογάν:

Εμφανίστηκε ξανά και ζήτησε συγγνώμη ο Ερντογάν

Μετά από λίγη ώρα το KANAL 7 συνδέθηκε ξανά με το προεδρικό μέγαρο με τον Ερντογάν να βρίσκεται στη θέση του προκειμένου να συνεχίσει την συνέντευξη που παραχωρούσε.

Συγκεκριμένα, μετά από 10 λεπτά ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε και πάλι ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.

Σημειώνεται πάντως ότι μετά από λίγα λεπτά η συνέντευξη ολοκληρώθηκε, με τον Ερντογάν να δείχνει εμφανώς επηρεασμένος και καταβεβλημένος με όσα συνέβησαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ