Η στιγμή που ο Ρ.Τ.Ερντογάν δίνει την εντολή για την επίθεση στη Συρία (φώτο-βίντεο)

Κουρδικές δυνάμεις έκαναν λόγο για «αεροπορικούς βομβαρδισμούς του τουρκικού στρατού» κυρίως στην πόλη Κομπάνι

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με όσα αναφέρει η τουρκική Hurriyet και τα πλάνα από τη στιγμή της εντολής που έχουν κοινοποιηθεί, έδωσε την εντολή για την επιχείρηση στη Συρία, κατά την επιστροφή του από την επίσκεψή του στην Ινδονησία.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ να ενημερώνει των Τούρκο πρόεδρο σχετικά με την επιχείρηση και ο Ερντογάν να δίνει την σχετική εντολή έναρξης.

Το βίντεο με τον Χουλουσί Ακάρ να πηγαίνει στο κέντρο επιχειρήσεων.

Ο Ακάρ ενημερώνει τον Ερντογάν για την επιχείρηση.

Κουρδικές δυνάμεις έκαναν λόγο για «αεροπορικούς βομβαρδισμούς του τουρκικού στρατού» κυρίως στην πόλη Κομπάνι, στη βορειοανατολική Συρία, και σε δυο χωριά.

Η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει πληροφορίες για τουλάχιστον 12 νεκρούς, έξι μέλη των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων και έξι σύρους στρατιωτικούς.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV