Ν.Μπαχτσελί: «Η Τουρκία δεν αστειεύεται καθόλου με τον πύραυλο "Τayfun"»

«Δόθηκε το καλύτερο μήνυμα στις εχθρικές εστίες που ξέρουν να το παίρνουν»

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΠ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, έχει κάνει «σημαία» τον εγχώριο βαλλιστικό πύραυλο μικρού βεληνεκούς «Tayfun», που πρόσφατα δοκιμάστηκε στην Μαύρη Θάλασσα.

Μιλώντας την Τρίτη στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Μπαχτσελί αναφέρθηκε στον «Τayfun», κάνοντας λόγο για «μήνυμα» που δόθηκε σε εχθρούς και φίλους της Τουρκίας.

«Ορίστε βλέπετε τον πύραυλο "Τayfun". Δόθηκε το καλύτερο μήνυμα στις εχθρικές εστίες που ξέρουν να το παίρνουν, αλλά και εμπιστοσύνης στους φίλους. Και αυτό συνεχίζεται. Η Τουρκία δεν αστειεύεται καθόλου» δήλωσε.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις αν και δείχνουν ανάκαμψη των ποσοστών του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, δείχνουν στασιμότητα στα ποσοστά του Μπαχτσελί που φαίνεται να μην αγγίζει το εκλογικό όριο του 7%.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV