Αθλιότητα από του τουρκικό ΥΠΑΜ: «Οι Αρμένιοι έσφαξαν χιλιάδες Τούρκους το 1915» (φώτο)

Μια άθλια προσπάθεια να αντιστρέψει στην πραγματικότητα έκανε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, το οποίος ισχυρίζεται ότι το 1915 οι Αρμένιοι έσφαξαν Τούρκους. 

«Μνημονεύουμε με σεβασμό τους Τούρκους που δολοφόνησαν οι Αρμένιοι το 1915» αναφέρει το υπουργείο Αμυνας της Τουρκίας, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Την ανάρτηση συνοδεύουν φωτογραφίες σφαγιασθέντων Τούρκων από τους… Αρμένιους με τη λεζάντα:

«Οταν εξετασθούν τα εθνικά και διεθνή αρχεία σχετικά με το 1915, θα φανεί πως οι Αρμένιοι σκότωσαν με άγριο τρόπο αδιακρίτως χιλιάδες Τούρκους, γέρους, γυναίκες και παιδιά».

«Καταγγέλλουμε έντονα αυτούς που ενώ οι αλήθειες είναι φανερές, επιχειρούν να αποδώσουν στο έθνος μας τη συκοφαντία της γενοκτονίας. Μνημονεύουμε με σεβασμό τους Τούρκους που δολοφονήθηκαν από Αρμένιους» προστίθεται, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr, στην ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV