Η Άγκυρα παρέδωσε άλλο ένα drone Bayraktar TB2 στην Ουκρανία

Το Bayraktar TB2, που πέταξε από την Τουρκία, εντοπίστηκε στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της Κριμαίας.

Η Τουρκία συνεχίζει να μεταφέρει τα επιθετικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα Bayraktar TB2 στην Ουκρανία, γράφει το Avia.pro .

Σύμφωνα με στοιχεία από ανοιχτές πηγές παρακολούθησης, στις 12 Ιανουαρίου 2022, ένα άλλο τουρκικό drone κινήθηκε από το τουρκικό Dalaman προς το Donbass και προσγειώθηκε σε στρατιωτική αεροπορική βάση στο Zaporozhye. Αυτό απέχει πολύ από το πρώτο UAV που μεταφέρθηκε από την Τουρκία στην Ουκρανία για να συμμετάσχει σε εχθροπραξίες στο Donbass.

Σύμφωνα με την πηγή πληροφοριών "Flightradar 24", το επιθετικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB2 απογειώθηκε από την αεροπορική βάση στο Dalaman και έφτασε μόνο του στο Zaporozhye, κινούμενο κατά μήκος της δυτικής ακτής της Μαύρης Θάλασσας, πιθανώς για να καλύψει τον εναέριο χώρο των χωρών του ΝΑΤΟ. .

Το γεγονός ότι μιλάμε συγκεκριμένα για μη επανδρωμένο αεροσκάφος κρούσης φαίνεται από το γεγονός ότι το αεροσκάφος κινούνταν σε χαμηλό ύψος (περίπου 4,5 χιλιόμετρα) και με χαμηλή ταχύτητα, κάτι που είναι χαρακτηριστικό για τέτοια drones.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV