Ε.Τατάρ: Κατηγορεί την Κυπριακή Δημοκρατία για «εκβιασμό»!

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ συνεχίζει την προπαγανδιστική ρητορική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και κατηγορεί την Κυπριακή Δημοκρατία για «εκβιασμό» και «απειλές»! 

«Η μεροληπτική στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κύπρο βλάπτει τις προσπάθειες για εξεύρεση λύσης» δήλωσε ο κατοχικός Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, σε μια ακόμη επίδειξη… τουρκοφροσύνης και δεν παρέλειψε να εξαπολύσει κατηγορίες κατά των Ελληνοκυπρίων.

Ο Τατάρ σε μήνυμά του για την Ημέρα της Ευρώπης (9 Μαΐου) είπε: «Λυπούμαστε που βλέπουμε ότι η ΕΕ έχει απομακρυνθεί και ενεργεί ενάντια στις βασικές αρχές της όσον αφορά την προοπτική της για το Κυπριακό».

Για να προσθέσει κατηγορώντας και την Κυπριακή Δημοκρατία για εκβιασμό: «Η προκατάληψη της ΕΕ για την Κύπρο είναι ανησυχητική και βλάπτει τις προσπάθειες για λύση. Η ελληνοκυπριακή διοίκηση (σ.σ. Κυπριακή Δημοκρατία) χρησιμοποιεί την ένταξή της στην ΕΕ ως τακτική απειλής και εκβιασμού».

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV