Παραλήρημα Τούρκου αναλυτή: Οι ΗΠΑ θα δώσουν τα 45 ελικόπτερα στην Αλεξανδρούπολη στους Έλληνες

Μεγάλη ανησυχία στους Τούρκους αναλυτές για το μεγάλο όγκο των αμερικανικών στρατιωτικών υλικών που φτάνουν στην Αλεξανδρούπολη αλλά και για την εξάπλωση των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, οι οποίοι αναφέρουν πως μετά την χρήση τους στην Ευρώπη σε ασκήσεις θα δοθούν στην … Ελλάδα!

Όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr ο απόστρατος των ειδικών δυνάμεων, παρουσιαστής και συγγραφέας ο Μετέ Γιαράρ  που θεωρείται «ειδικός» σε θέματα ασφάλειας, είπε εκπομπή του CNNTURK:

-Στα μέρη όπου μέχρι σήμερα πήγαν οι Αμερικανοί, ιδιαίτερα στα μέρη όπου πήγαν με τόσο μεγάλο αριθμό υλικών και εξοπλισμού, ένα μεγάλο μέρος του εξοπλισμού δεν το επέστρεψαν (φεύγοντας). Τα περισσότερα τα δίνουν και φεύγουν. Όπως τα αφησαν στον Μπαρζανί, αλλά και στο Αφγανιστάν.

-Ποια θα είναι η μοίρα αυτών των 1800 θωρακισμένων οχημάτων ; Τα 45 επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι που θα έρθουν στην περιοχή, για τα οποία εμεις πρέπει να σκεφτούμε πως εμείς μέχρι σήμερα έχουμε κατασκευάσει 53, εννοώντας τα T-129 ATAK.

-Τόσα υλικά που θα τοποθετηθούν  και αυτά σε ποιον θα δοθούν ;

-Πρόκειται για μεγέθη υλικών που φτάνουν και για δύναμη ισχύος μιας  χερσαίας στρατιωτικής επιχείρησης¨»

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV