Ακόμα και οι Τούρκοι γελάνε με το κυβερνητικό φιάσκο με τις μάσκες

Ακόμα και οι Τούρκοι γελάνε με το κυβερνητικό φιάσκο με τις μάσκες-τέντες που επέβαλαν σε μικρά παιδιά να φορούν υποχρεωτικά καθημερινά στα σχολεία.

Μάσκες που οι διαστάσεις τους αντιστοιχούν στο πρόσωπο του... Χουλκ. 

Συγκεκριμένα η Yeni Safak γράφει«Η ελληνική κυβέρνηση είχε σχεδιάσει να προμηθεύσει τα σχολεία με μάσκες αλλά το σχέδιό της ήταν απογοητευτικό, ήταν ένα φιάσκο.

Παραδόθηκαν μάσκες τόσο μεγάλες όχι μόνο για τα παιδιά αλλά ακόμα και για τους ενήλικες λόγω των εντελώς λάθος διαστάσεων. Οι Έλληνες αξιωματούχοι παραδέχτηκαν την αποτυχία της πρώτης παρτίδας που παραδόθηκε στα σχολεία».

Αλήθεια αφού παραδέχτηκαν το λάθος πως και δεν υπάρχει πουθενά ούτε μια παραίτηση; Δεν μπορείς να πεις ότι πρόκειται για μια «χαριτωμενιά» καθώς η χώρα από το φιάσκο των μασκών έγινε κυριολεκτικά περίγελος παγκοσμίως.

Δεν θα πρέπει κάποιος να αναλάβει την ευθύνη; Γιατί μέχρι τώρα το μόνο που βλέπουμε είναι να λένε όλοι αόριστα «ότι έγινε λάθος στις διαστάσεις, στην διατύπωση κ.λ.π.»

Έγινε, από μόνο του, το Σύμπαν φταίει...

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV