Γέμισε άρματα μάχης η Μουδανιών για τη δοκιμαστική παρέλαση (φωτο-βίντεο)

Εκατοντάδες άρματα μάχης έκαναν πρόβα σήμερα σε κεντρική λεωφόρο της Θεσσαλονίκης

Οι θεατές που θα βρεθούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου πρόκειται να δουν να περνούν από μπροστά τους τα νέα τεθωρακισμένα Marder 1A3, που παραλαμβάνει η Ελλάδα από τη Γερμανία, στο πλαίσιο της ανταλλαγής οπλισμού.

Ωστόσο, τη «μεγάλη διαφορά» αναμένεται να κάνουν οι διελεύσεις στον ουρανό της πόλης από τα νέα αεροσκάφη τελευταίας γενιάς Rafale, που θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά στους σχηματισμούς.

Ολοκληρώθηκε η γενική πρόβα

Εντυπωσιακή ήταν η γενική δοκιμαστική παρέλαση των μηχανοκίνητων τμημάτων που πραγματοποιήθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Οχήματα του Στρατού Ξηράς, της Πυροσβεστικής και της Ελληνικής Αστυνομίας κινήθηκαν σε σχηματισμούς στο τμήμα του δρόμου από την αερογέφυρα της Θέρμης μέχρι τον κόμβο του Ρυσίου, δείχνοντας ότι όλα είναι έτοιμα για την παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV