Η Rafael παρουσίασε το τηλεχειριζόμενο σταθμό όπλων Samson (RCWS)

Η Rafael παρουσιάζει τον νέο, τηλεχειριζόμενο σταθμό όπλων Samson (RCWS), επίσης γνωστό ως Katlanit, αυτή την εβδομάδα στην έκθεση AUSA 2021 για πρώτη φορά. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, το ενσωματωμένο RWS SAMSON έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει τις απειλές του σύγχρονου πεδίου μάχης χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις.

Το SAMSON είναι εξοπλισμένο με δυνατότητα ανίχνευσης και ανταπόδοσης των εχθρικών πυρών μέσω ενός γρήγορου, ακριβούς μηχανισμού “slew to cue”. Διαθέτει μια ενιαία διεπαφή χρήστη για όλα τα υποσυστήματα, μια εγγενή καταπακτή για βέλτιστη επίγνωση της κατάστασης και θωρακισμένο σύστημα γεμίσματος πυρομαχικών για αυξημένη θνησιμότητα. 

Αυτές οι δυνατότητες δίνουν τη δυνατότητα στο SAMSON να μετατρέψει ένα ελαφρύ όχημα σε θανατηφόρο Τεθωρακισμένο Όχημα Μάχης (ΤΟΜΑ) ισοδύναμο με το Κύριο Άρμα Μάχης (Main Battle Tank – MBT) .

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV