Στο ΚΕΤΘ για επίδειξη το τεθωρακισμένο «ΟΠΛΙΤΗΣ» της EODH (βίντεο)

Επίδειξη στο Στρατόπεδο Μελίδη στον Αυλώνα Αττικής όπου εδρεύει το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) έκανε το νέας γενιάς ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής Τακτικό Τροχοφόρο Τεθωρακισμένο 4×4 HOPLITE (ΟΠΛΙΤΗΣ) της EODH παρουσία επιτελών τόσο του ΓΕΣ όσο και της ΠΑ, ΠΝ Αστυνομίας αλλά και Πυροσβεστικής καθώς μιλάμε για μια σπονδυλωτή σχεδίαση.

Το τεθωρακισμένο ΟΠΛΙΤΗΣ άφησε άριστες εντυπώσεις στους παριστάμενους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επιβιβαστούν και να κινηθούν ή ακόμη και να οδηγήσουν το όχημα.

Μια τυχόν παραγγελία θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του ΕΣ στην ΑΣΔΕΝ επιτρέποντας έτσι την μαζική μεταφορά των ΛΕΩΝΙΔΑΣ στο μέτωπο του Έβρου τα οποία μετά από αναβάθμιση θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια ικανοποιητική λύση ΤΟΜΑ ενώ το ειδικό έδαφος του Έβρου δεν θα μείνει χωρίς "ερπύστρια".

Το σημαντικότερο είναι ότι γίνεται έτσι πλήρης εκμετάλλευση του υπάρχοντος υλικού αλλά και δίνεται ισχυρή ανάπτυξη και στην εγχώρια βιομηχανία.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV