Ο ουκρανικός Στρατός αναμένεται να παραλάβει τα νέα οχήματα μάχης Kozak-2M1

Η Ουκρανία αναμένεται να παραλάβει βελτιωμένα θωρακισμένα οχήματα Kozak-2M1 

Το Kozak-2M1 είναι η δεύτερη γενιά τεθωρακισμένων οχημάτων που έχουν αναπτυχθεί με τοπική ανάπτυξη, Mine-Resistant Ambush Protected (MRAP).

Το όχημα σχήματος V βοηθά στην εκτροπή των εκρήξεων έξω και μακριά από το πλήρωμα και η θωράκιση του μπορεί να προσαρμοστεί για να ικανοποιήσει οποιαδήποτε απαίτηση αποστολής.

Παράγεται από την επιστημονική και παραγωγική ένωση "Practika", το Kozak-2M1 προσφέρει προστασία ισοδύναμη με το STANAG 4569.

Το σχεδόν 14 τόνων Kozak-2M1 αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία από ένα πλήρωμα δύο ατόμων και να μπορεί να μεταφέρει τουλάχιστον έξι στρατεύματα με πλήρη εξοπλισμό μάχης, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Με κινητήρα ντίζελ ικανό να παράγει πάνω από 280 h / p, η πλατφόρμα τετρακίνησης, η οποία θα διαθέτει ένα ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης, αναμένεται να φτάσει σε τελική ταχύτητα μεγαλύτερη από 110 km / h.

Το όχημα διαθέτει πυργίσκο οροφής με εκσυγχρονισμένο 12,7 mm NSV. Παρέχει στοχευμένες λήψεις σε απόσταση έως και 2 χλμ. Σε επίγειους στόχους.

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV