Ο Στρατός των ΗΠΑ ετοιμάζει νέο πύραυλο επιφανείας-επιφανείας

Ο αμερικανικός Στρατός συνεχίζει τις προετοιμασίες για έναν νέο πύραυλο επιφανείας-επιφανείας που σκοπεύει να πλήξει στόχους με ακρίβεια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τρίτης που δημοσιεύτηκε στον κύριο ιστότοπο της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι αναμένει την ανάθεση σύμβασης για την οικογένεια πολλαπλών εκτόξευσης Rocket System (MLRS) Munitions (MFOM) Missile Common Test Set (MCTS), έκδοση 2.0 για υποστήριξη του Army's  Programme Precision Strike Missile.

«Η προτεινόμενη συμβατική ενέργεια είναι μια προσπάθεια 30 μηνών για την παραγωγή έως και 30 MLRS MFOM Missile Common Test Sets και των σχετικών καλωδίων. Το απαιτούμενο υλικό αντιμετωπίζει ζητήματα απαξίωσης στο τρέχον υλικό MCTS 1.0 », αναφέρει η ανακοίνωση της 9ης Φεβρουαρίου.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV