Ο αμερικανικός Στρατός παρέλαβε ισραηλινό όχημα ολοκληρωμένης υποδομής CPI2

Η ισραηλινή εταιρεία Elbit Systems ανακοίνωσε ότι παρέδωσε όχημα Command Post Integrated Infrastructure (CPI2) στον αμερικανικό Στρατό.

«Η Elbit America, σε συνεργασία με τον Διαχειριστή Προϊόντων Ολοκληρωμένης Υποδομής (CPI2) του Στρατού των ΗΠΑ, είναι υπερήφανη που παραδίδει το 1ο όχημα CPI2 μας», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση του στο Twitter.

Το CPI2 θα βοηθήσει τον στρατό των Η.Π.Α. να μεταβεί από Διοικητικούς Σταθμούς σε σκηνή σε συστήματα με βάση οχήματα με ισχύ επί του σκάφους.

Το πρόγραμμα CPI2 του Στρατού μειώνει το αποτύπωμα της γραμμής εντολών ενσωματώνοντας 12 συστήματα εντολών οχημάτων και καταφυγίων αντί των μεγάλων θέσεων διοίκησης με βάση τη σκηνή. Αυτό θα δημιουργήσει μια κινητή και συνεκτική δομή για λειτουργίες.

Ο στόχος είναι να παραχθούν τεχνολογίες ισχύος που θα ήταν διαθέσιμες για συστήματα σε διαμορφώσεις post command. 

Το CPI2 ενσωματώνει δεκάδες εξαρτήματα υποδομής C5ISR που κυμαίνονται από επικοινωνίες δικτύου και συστήματα αποστολής-χειρισμού έως μονάδες θέρμανσης και ψύξης και κάθε στοιχείο έχει απαιτήσεις ισχύος. 

Αυτό περιλαμβάνει το να επιτρέπεται στις μονάδες να συνδέουν οχήματα μέσω βυσμάτων παρόμοια με αυτά που βρίσκονται στα ηλεκτρικά οχήματα καταναλωτή.

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV