Ο Στρατός των ΗΠΑ, επικυρώνει την Multi-Domain Task Force

Ηγέτες του αμερικανικού Στρατού, έχουν με επιτυχία επικυρώσει τις υπηρεσίες της Multi-Domain Task Force ως μέρος μεγάλης κλίμακας wargames σε κύρια θέατρα επιχειρήσεων.  

Οι αξιωματικοί τηςTask Force συμμετείχαν στην τελευταία επανάληψη της στρατιωτικής επιχείρησης US Pacific Command’s, μια δωδεκαήμερη άσκηση που περιλαμβάνει στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ να συμμετέχουν σε σειρά από θαλάσσιες, εναέριες και χερσαίες επιχειρήσεις ασκήσεων μάχης.  

Μέλη της task force του στρατού βοήθησε να συντονίσουν την ανάπτυξη των στρατιωτικών οχημάτων, σε υποστήριξη αεροπορικών και χερσαίων μονάδων που εκτελούν αρκετά σενάρια μάχης κατά την διάρκεια της άσκησης που ολοκληρώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου.  

Tο στοιχείο της task force που επαληθεύτηκε κατά την Valiant Shield, ήταν το πρώτο του είδους του και της Army Pacific Command το 2017.

Tο πιλοτικό πρόγραμμα περιλάμβανε την 17η ταξιαρχία πυροβολικού πεδίου ως κύριο στοιχείο, υποστηριζόμενο από επιχειρησιακά αποσπάσματα από μονάδες πληροφορίων, κυβερνοπολέμου, ηλεκτρονικού πολέμου και διαστήματος I2CEWS.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV