Εφιαλτικό καψόνι στη γαλλική Αεροπορία: Έδεσαν πιλότο σε πεδίο βολής κι έκαναν άσκηση βομβαρδισμών!

Σε ένα «καψόνι» που ξεπερνάει τα όρια του βασανιστηρίου υπέβαλαν της γαλλικής αεροπορίας έναν 27χρονο συναδελφό τους που τον έδεσαν εντός πεδίου βολής και στη συνέχεια πραγματοποίησαν βολές με πραγματικά πυρά από τα αεροσκάφη τους(!), με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν μετατραυματικό σοκ!

Το περιστατικό έγινε στην Κορσική,τον Μάρτιο του 2019, με τον δικηγόρο του πιλότου να λέει ότι οι συνάδελφοι άρπαξαν τον πελάτη του, τον φίμωσαν  και του έβαλαν μια κουκούλα στο κεφάλι.

Μετά τον μετέφεραν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και τον πήγαν στο πεδίο βολής όπου τον έδεσαν σ΄ ένα στόχο!  Για τα επόμενα είκοσι λεπτά άκουγε πολεμικά αεροπλάνα να ρίχνουν βόμβες και  σφαίρες γύρω του.

Ο δικηγόρος λέει ότι ο πελάτης του τραυματίστηκε από το περιστατικό και ότι το περιστατικό συνεχίζει να τον στοιχειώνει δύο χρόνια μετά και τον ωθεί να υποβάλει αγωγή εναντίον των συναδέλφων του σε δικαστήριο της Μασσαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βίντεο και εικόνες του περιστατικού έχουν παραδοθεί σε εισαγγελείς, με κάποιες να εμφανίζονται στο διαδίκτυο.

Ένας εκπρόσωπος της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας είπε σε δημοσιογράφους ότι οι δράστες του περιστατικού  είχαν ήδη τιμωρηθεί με «αυστηρές κυρώσεις» αφού το γεγονός έγινε γνωστό στον Αρχηγό της Αεροπορίας, το 2019.

«Η Πολεμική Αεροπορία καταδικάζει κάθε δραστηριότητα που ενδέχεται να υπονομεύσει την ακεραιότητα – σωματική ή ψυχολογική, του προσωπικού της», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV