Ολοκληρώθηκε η Σύσκεψη Διοικητών Υποβρυχίων ΝΑΤΟ 2021

Από τη Δευτέρα 20 έως την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 διεξήχθη στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), στην Αθήνα, η Σύσκεψη Διοικητών Υποβρυχίων του ΝΑΤΟ (Submarine Commanders Conference-SCC 21). Η SCC συγκαλείται σε ετήσια βάση, ενώ η διεξαγωγή της αναλαμβάνεται από ένα εκ των κρατών-μελών της Συμμαχίας που διαθέτει στόλο Υποβρυχίων. Τη διοργάνωση της SCC 21 ανέλαβε η Διοίκηση Υποβρυχίων του ΠΝ.

Της σύσκεψης προήδρευσε ο Διοικητής Υποβρυχίων του ΝΑΤΟ Rear Admiral Stephen Mack USN ενώ την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Υπαρχηγός του Αρχηγείου Στόλου, Υποναύαρχος Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ. Συνολικά συμμετείχαν Διοικητές και Επιτελείς και από τις 13 χώρες του ΝΑΤΟ που διαθέτουν στόλο Υποβρυχίων καθώς και επιτελείς από τη Διοίκηση Υποβρυχίων του ΝΑΤΟ (COMSUBNATO) και το Αρχηγείο Στόλου.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV