Συνάντηση του Διευθυντή ΓΔΑΕΕ με εκπροσώπους της Ολλανδικής Damen (βίντεο)

Με εκπροσώπους της ολλανδικής εταιρείας DAMEN SHIPYARDS GORINCHEM συναντήθηκε σήμερα ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) αντιναύαρχος(Μ)ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος, κατόπιν αιτήματός τους.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΓΔΑΕΕ.

Επικεφαλής της ολλανδικής αντιπροσωπείας ήταν ο Stephe Stout υπεύθυνος πωλήσεων Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ο οποίος συνοδευόταν από τους Roberto Alchanatis και Pieter Heijboer.

Υπενθυμίζεται πως η Ολλανδική Damen έχει προτείνει στο Πολεμικό Ναυτικό την απόκτηση φρεγατών τύπου SIGMA 11515.

Όπως έγινε γνωστό μετά και την σύσκεψη που έγινε υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, η Ολλανδική πρόταση της Damen είναι μία από αυτές που «πέρασαν» στον επόμενο γύρο, μαζί με τις αντίστοιχες προτάσεις Γαλλίας, Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ηνωμένων Πολιτειών και Ιταλίας, αφήνοντας «εκτός» την πρόταση της Ισπανίας.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV