Συγκλονιστικό βίντεο από το μέτωπο της Ζαπορίζια δείχνει ουκρανική διμοιρία που τα στελέχη της έχουν πληγεί από ρωσικά ναρκοπέδια και ουκρανικά τεθωρακισμένα οχήματα Bradley σπεύδουν προς διάσωση των τραυματιών και πέφτουν και αυτά σε ενέδρα του ρωσικού Πυροβολικού.

Το βίντεο αυτό είναι «γροθιά στο στομάχι» για το τι είναι πραγματικά ο πόλεμος και ότι απλοί άνθρωποι είτε είναι Ουκρανοί είτε είναι Ρώσοι πεθαίνουν και υποφέρουν για τα συμφέροντα κάποιων διεθνιστικών κύκλων που θέλουν να επιβάλλουν την παγκόσμια κυριαρχία τους.

Κανείς στις ΗΠΑ και σην Δύση δεν ενδιαφέρεται για το τι θα γίνει με τους Ουκρανούς ή τους Ρώσους.

Το περιστατικό αυτό πρέπει να έλαβε χώρα κάπου κοντά στο Πιατικχάτκι χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι συμβαίνει στο σύνολο των μετώπων και της γραμμής επαφής μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών.

Οι Ρώσοι έχουν στήσει τις αμυντικές τους γραμμές και τα ναρκοπέδια τους κατά μήκος της γραμμής επαφής και ενίοτε αφήνουν χώρο στους Ουκρανούς για να διεισδύσουν ώστε να εισέλθουν σε μία «ζώνη θανάτου» και εκεί να τους εξοντώσουν.

Στην πραγματικότητα, οι Ρώσοι εφαρμόζουν στους Ουκρανούς αυτά που εφάρμοζαν οι Ουκρανοί νωρίτερα όταν οι Ρώσοι πραγματοποιούσαν επιθετικές επιχειρήσεις.

https://twitter.com/CatEmporor/status/1673354748248875009

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ