Βίντεο ντοκουμέντο, διάρκειας 1 λεπτού και 31 δευτερολέπτων, κυκλοφόρησε όπου καταγράφονται πολύ σκληρές εικόνες, τόσο με πυροβολισμούς από το αυτόματο, όσο και με μαχαίρι ενός πολίτη που ήταν ακόμα εν ζωή μέσα στο Crocus City Hall του Κρασνογκόρσκ.

Το βίντεο το οποίο θεωρείται αυθεντικό, καθότι πέρα από τον χώρο στον οποίο έλαβε χώρα το μακελειό, παρουσιάζει ένα από τα οπλοπολυβόλα μάρκας Καλάσνικοφ, με λαβή στο πάνω μέρος του, που έχει χαρακτηριστικό φωσοφοριζέ χρώμα και υπάρχει στα ντοκουμέντα.

Το βίντεο έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση του ρωσικού κρατικού πρακτορείου TASS που ανέφερε ότι , ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε πως συνελήφθησαν οι τέσσερις ύποπτοι για την τρομοκρατική επίθεση της Παρασκευής στο Δημαρχείο του Κρόκου και βρίσκονται τώρα υπό κράτηση από την Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας.

Ήδη ένας Ουκρανός τρομοκράτης αναγνωρίστηκε μεταξύ των συμμετεχόντων στην φρικιαστική επίθεση με τους 143 (κατ’άλλες πηγές 133) νεκρούς στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας.

Όλα δείχνουν ότι ήταν μια κοινή επιχείρηση δυτικών υπηρεσιών, της ουκρανικής μυστικής υπηρεσίας GUR και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, που έχασαν την ζωή τους περί τα 143 Ρώσοι άοπλοι πολίτες.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ