Ανησυχία στο Κίεβο για πιθανή κατάρρευση του μετώπου Σλαβιάνσκ-Κραματόρσκ
Ενισχύουν το βόρειο και το νότιο άκρο

Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να συζητούν κατά πόσον η κύρια γραμμή του μετώπου είναι επαρκώς προστατευμένη ενόψει μιας πιθανής μεγάλης ρωσικής επίθεσης, η οποία αναμένεται το φθινόπωρο ή τον χειμώνα .
Υπάρχει γενική συμφωνία ότι αυτή θα εκδηλωθεί στην περιοχή Κραματόρσκ/Σλοβιάνσκ.
Η ουκρανική στρατιωτική ηγεσία φαίνεται να ανησυχεί για τα βόρεια και νότια πλευρά του μετώπου, τα οποία πρόκειται τώρα να ενισχυθούν περαιτέρω.
Οι Ρώσοι, φυσικά, το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά και προετοιμάζονται αναλόγως. Υπό αυτό το πρίσμα, αναμένονται σφοδρότατες ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις με τη χρήση κάθε είδους drones, πυραύλων και πυροβολικού, διαφόρων ισχύων και βεληνεκών.
Εάν, εκείνη τη στιγμή, το Κίεβο δεν διαθέτει πλέον δορυφορική κάλυψη (Starlink κ.ά.), η κατάσταση θα γίνει εξαιρετικά κρίσιμη. 























































