Αυτές είναι οι περιοχές που βομβάρδισαν τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη στη βόρεια Συρία

Τι αναφέρουν οι κουρδικές πηγές

Πολεμικά αεροσκάφη της τουρκικής Αεροπορίας άρχισαν να βομβαρδίζουν από αργά χθες το βράδυ πολλές περιοχές στη βόρεια και ανατολική Συρία, προκαλώντας  πολλά θύματα, αναφέρει  η Rojava News.

Σύμφωνα με τις ειδησεογραφικές πηγές, τα τουρκικά αεροσκάφη βομβάρδισαν χθες το βράδυ το κέντρο του Κομπάνι και τα χωριά του.

Βομβαρδίστηκαν επίσης τα δάση του Κομπάνι, ο δρόμος προς την Τζαραμπλούς στα δυτικά της πόλης και ο λόφος Μιστανούρ στα νότια της πόλης.

Επίσης τα τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν τα χωριά  Μπελουνίγια και  Σεΐχ Ίσα στο καντόνι Σάχμπα, το κάστρο  Σεούρ Αγά στην περιοχή Σάρα του καντονιού Αφρίν και την αποθήκη σιτηρών του  Ντερ Άραμπ στα βορειοανατολικά της περιοχής  Ζαργκάν στο καντόνι  της Χασάκα.

Ο κατοχικός τουρκικός στρατός βομβάρδισε την περιοχή μεταξύ των χωριών  Γκρε Κένταλ και Τακλ Μπακλί στην περιοχή Κοτσεράτ.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο βομβαρδισμός στόχευσε και τον Γκρε Τσελέ στο χωριό Τελ Σιε στην περιοχή Μπαράβι στην πόλη Ντερκ.

Ο τουρκικός στρατός συνέχισε τις επιθέσεις του στα χωριά  Τελ Χαρμάλ στα βόρεια του  Ζαργκάν και Τελ Ριφάατ στο καντόνι Σάχμπα. Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι τραυματίστηκαν.

Εν τω μεταξύ, 3 στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι 9 τραυματίστηκαν στις επιθέσεις που πραγματοποίησαν πολεμικά αεροσκάφη του τουρκικού κρατικού στρατού κατοχής σε στρατιωτικό σημείο ελέγχου της κυβέρνησης της Δαμασκού στην περιοχή Τελ Ραφάατ του καντονιού Σαμπάχ.

Ο τουρκικός στρατός συνέχισε σήμερα το πρωί τις επιθέσεις του στα χωριά Ντερ Τζαμάλ και Σοχανέκι  στην πόλη Σεράουα στο καντόνι του Αφρίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πολίτης τραυματίστηκε από τους βομβαρδισμούς στο χωριό Ντερ Τζαμάλ.

Δύο μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων μαρτύρησαν στο Ντιρκ, τέσσερις Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν στις επιθέσεις του τουρκικού κρατικού στρατού στις περιοχές του Δυτικού Κουρδιστάν (βόρειο δυτικής Συρίας), μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Firat.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV